GORDIJNEN

Gordijnen zijn multifunctioneel, dus niet alleen decoratief (hoe kaal is het als je ze weg haalt). Ze voorkomen inkijk, filteren licht of verduisteren, ze dempen geluid en houden warmte vast. Door de grote keuze in kleuren, dessins en materialen zijn gordijnen geschikt om een duidelijke stijl mee te creëren, het zijn dus echte sfeermakers. Van klassiek tot modern van romantisch tot minimalistisch voor elke stijl vindt u in onze winkels een passend gordijn. Laat u inspireren door onze veelzijdige collectie en laat u adviseren in de showroom in Panningen of Horst.

Ook voor de plaatsing van gordijnrail of andere ophangsystemen zoals rail-roede of spandraad systemen geven wij graag advies aan huis. Samen met u bedenken wij creatieve oplossing voor elke raam of glaspartij (Natuurlijke ook voor ramen met aparte vormen).

Het is het mogelijk om gordijn stalen thuis te bekijken. Zo krijgt u dan een beter beeld van het eindresultaat.

Plooien

De gordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende confectie mogelijkheden zoals: enkele plooi, dubbele plooi, retourplooi, triplooi en wave plooi en ingeslagen ringen.

Voeren

Door je gordijnen te voeren valt de stof nog mooier. Kies een isolerende voering, een decoratieve contrasterende voering of een verduisterende voering voor de slaapkamer.